LARIAKSELAN MAINOSPUHE - ARVOISA VIERAS LUE TÄMÄ!

Arvoisa vieras! Luethan tämän osion ennen kuin rekisteröidyt. Osiossa on hyödyllistä tietoa. Rekisteröityminen tuo sinulle enemmän, luota minuun. Ja teille, jotka olette jo rekisteröityneet, tämä osio on yksi tärkeimmistä foorumilla, joten pysy kartalla lukemalla täältä.

Valvoja: Siru84

LARIAKSELAN MAINOSPUHE - ARVOISA VIERAS LUE TÄMÄ!

ViestiKirjoittaja Siru84 » 01 Tammi 2017, 02:00

:!: Viimeksi päivitetty tämä esittely 2.10.2014 joten uudistus paikallaan ;) :!:

:heippa: sinulle, joka päätit pistäytyä foorumillani.

Foorumi on perustettu Larin ja Eliaksen rakkaustarinasta pitäville, ja tätä paritusta kutsutaan nimellä Larias, josta myös foorumi on saanut nimensä. Itse en ole nimeä keksinyt, mutta ollessani säännöllisesti Demi.fi:n toiminnassa mukana, tuo kyseinen nimi pompahti sieltä silmille tämän tästä.

Larias-foorumi on perustettu 8.6.2012 ja oli alunperin foorumi.infon alaisuudessa, kunnes sen lopetettua olemme nykyään munfoorumi.comin huomassa. Minä, Siru84, olen foorumin perustaja ja ylläpitäjä. Olen ylläpitänyt muitakin foorumeja menneisyydessä, mutta tämä foorumi on suosituin ja aktiivisin, ja siitä minun on kiittäminen ihania jäseniäni :grouphug:

Foorumilla on, kuten kaikilla isoilla keskustelufoorumeilla, oma logo tai kuten keskustelufoorumit kutsuisivat - banneri. Tein itse bannerit ennen, kunnes luovuin hommasta ja annoin tilaa luovimmille ja osaavimmille ihmisille. Tätä nykyä logoja tehtailee jäsenet Del, topsu ja MF. Heidän käsialaansa ovat kaikki foorumin etusivulla näkyvät logot ja bannerit.

Foorumien titteleiden nimistä on kiittäminen jäseniä AlixBurn ja Pikkuinen. Itsekin olen muutaman nimen keksinyt. Foorumin titteleiden kuvat pistettiin uusiksi parisen vuotta sitten ja kaikki tittelikuvat on tehnyt jäsen MF. Myös jäsen topsu on tehnyti muutaman tittelikuvan. Heitä siis kiittäminen näistä pirteistä, hauskoista kuvista, joita näkee kunkin käyttäjän nimimerkin ja tittelinimen alapuolella. Joillakin on erikoistitteleitä, jotka kuvastavat yleensä jäsentä itseään. Erikoistittelit ovat pysyviä eivätkä muutu viestimäärän mukana. Tavallinen tittelikuva on muuttuva ja riippuvainen viestimäärästä. Mikäli viestimäärä ylittää tietyn rajan, muuttuu kuva toiseksi ja kuvastaa sitä sen hetkistä tittelinimeä jollain tavalla.

Mitä olisi foorumi ilman hymiöitä kuvastamaan fiiliksiä? ;) Niin, aika tylsä. Osan hymiöistä olen metsästänyt minä, mutta monia uusia hymiöitä ovat löytäneet jäsenet esuppi ja MF, Tiiu sekä topsu.

Foorumilla on fanart-osio, jossa on fanitaidetta sekä avatar- ja allekirjoituskuvia, joita jäsenet voivat halutessaan käyttää vapaasti. On suositeltavaa, että avatar-kuva liittyisi jotenkin foorumin aiheeseen, mutta mikään ehdoton pakko se ei kuitenkaan ole. Eli et saa kenkää foorumilta, vaikka laittaisit avatar-kuvaksi jonkun ihan muun.

Meiltä löytyy myös fanit-osio, jossa jäsenet esittelevät itsensä muille foorumin jäsenille. Nykyään uusien jäsenten on pakko kirjoittaa esittely, ja voit rekisteröidyttyäsi itse katsoa, kuinka hyvin uusi jäsen otetaan vastaan, täällä ;)

Aina uuden jäsenen rekisteröidyttyä laitan tervetuloyksityisviestin heti huomattuani uuden tulokkaan, joten seuraahan yksityisviestikansiotasi. Kansion löytää nimimerkkisi, josta voi kirjautua ulos, vierestä tai vaihtoehtoisesti: omat asetukset -> yksityisviestit. Jos olet laittanut rekisteröidyttyäsi kohdan "ilmoita uudet yksityisviestit ponnahdusikkunalla" se tarkoittaa sitä, että ponnahdusikkuna ilmoittaa uudesta saapuneesta yksityisviestistä.

Rekisteröidyttyäsi sinulla näkyy kaikki foorumilla olevat osiot, mutta joihinkin (hourula, fanfiction, roolipelit, Rontterila), sinulla ei ole luku- eikä kommentointioikeutta. Olet ryhmässä "Uudet käyttäjät", kunnes olet kirjoittanut viisi viestiä tai yli. Sinulla on kaksi viikkoa aikaa ottaa osaa keskusteluihin. Kunhan olet kirjoittanut viisi viestiä Larias-paritukseen liittyen, olet turvassa käyttäjätunnuksen poistolta ja pääset rekisteröitymisvuotesi mukaiseen käyttäjäryhmään. Viisi viestiä Larias-aiheisiin kirjoitettuasi voit halutessasi anoa oikeuksia osioihin, joihin et vielä pääse. Fanfiction- ja roolipeliosioissa uusilla käyttäjillä on aluksi viikon koeaika, jolla seurataan, kommentoiko hän lukemiaan ficcejä ja/tai roolipelejä. Jos siis kommentoit, saat pitää oikeutesi. Hourulaan voit anoa pääsyä oltuasi vähintään kolmen kuukauden ajan aktiivinen jäsen foorumilla. Rontterilasta vastaa ylläpitäjän sijaan käyttäjä Pikkuinen, joka päättää kyseiseen osioon pääsevistä jäsenistä ja jolta tulee anoa pääsyä.

Foorumilla on erilaisia ryhmiä, ja selitteet näkyvät paikallaololistan alapuolella. Ohessa selvitystä näistä:

Ylläpitäjät
- Tähän ryhmään kuuluu Siru84.

Uudet käyttäjät
- Tähän ryhmään kuuluvat kaikki uudet jäsenet, jotka ovat kirjoittaneet foorumilla 0-4 viestiä.

Vuodesta 2012
- Tähän ryhmään kuuluvat kaikki foorumin perustusvuonna, eli 2012, rekisteröityneet jäsenet.

Vuodesta 2013
- Tähän ryhmään kuuluvat kaikki foorumin ensimmäisenä elinvuonna, eli 2013, rekisteröityneet jäsenet.

Vuodesta 2014
- Tähän ryhmään kuuluvat kaikki vuonna 2014 rekisteröityneet jäsenet.

Vuodesta 2015
- Tähän ryhmään kuuluvat kaikki vuonna 2015 rekisteröityneet jäsenet.

Vuodesta 2016
- Tähän ryhmään kuuluvat kaikki vuonna 2016 rekisteröityneet jäsenet.

Vuodesta 2017
- Tähän ryhmään kuuluvat kaikki vuonna 2017 rekisteröityneet jäsenet.

Omat asetukset -> käyttäjäryhmät ja sieltä näette, mikä on vuosiryhmänne.

Jokainen voi tällä foorumilla vaihtaa tyylinsä toiseen, mikäli haluaa. Vierailijoilla tyyli vaihtuu vuodenajan mukaan. Tyylin vaihtaminen vierailijoille vaatii pienoista säätämistä, joten jos teillä on kerran kuukaudessa joku outo tyyli, se johtuu siitä säätämisestä punastus :naamapalmu:

Alla on kuvalliset ohjeet, miten tyyliään saa vaihdettua, jos haluaa kokeilla erilaisia :peukku: Vaihtelu on virkistävää, ja itse käytän ficcien lukemiseen vallan kapeita tyylejä.

1. Mene kohtaan omat asetukset.

Kuvaohje: Kuva

2. Ota kohta asetukset.

Kuvaohje: Kuva

3. Eteen avautuu valikko, jossa on kaikenlaista tekstiä. Etsi sellainen, jossa lukee "käytettävä tyyli" ja pudotusvalikosta saat valittua itsellesi haluamasi tyylin.

Kuvaohje: Kuva
.

:!:

Lämpimästi tervetuloa jo näin etukäteen, ja yhteyttä voi ottaa minuun tai muihin foorumilaisiin, jos on ongelmia/kysymyksiä.

:heart: :llä Siru84, foorumin perustaja & ylläpitäjä
Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kiitos topsu ja Del :hug:
Avatar
Siru84
Lariakselan pomo since 8.6.2012
Lariakselan pomo since 8.6.2012
 
Viestit: 21405
Liittynyt: 08 Kesä 2012, 02:55
Paikkakunta: Tampere

Paluu Foorumin säännöt, ohjeet ja tiedotteet / Forum's rules, instructions and announcements

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron