LARIAKSELAN SÄÄNNÖT (OLE HYVÄ JA LUE!)

Arvoisa vieras! Luethan tämän osion ennen kuin rekisteröidyt. Osiossa on hyödyllistä tietoa. Rekisteröityminen tuo sinulle enemmän, luota minuun. Ja teille, jotka olette jo rekisteröityneet, tämä osio on yksi tärkeimmistä foorumilla, joten pysy kartalla lukemalla täältä.

Valvoja: Siru84

LARIAKSELAN SÄÄNNÖT (OLE HYVÄ JA LUE!)

ViestiKirjoittaja Siru84 » 01 Tammi 2017, 02:00


Kuva UUSILLE JÄSENILLE Kuva

- Uuden jäsenen on kirjoitettava vähintään viisi viestiä, joiden pitää liittyä jotenkin Lariakseen. Itsensä esittely vaaditaan näiden viiden viestin lisäksi. Kaikkea muuta -osion pommitus ei auta yhtään sitä, että saat viisi viestiä kirjoittamalla jäädä tänne. Jos olet rekisteröitynyt Larias-foorumille, sinun tulee myös tykätä foorumin aiheesta, eikö? Löydät siis varmasti keskusteltavaa pojista sen viiden viestin verran. Aktiivijäsenet saavat anoa oikeuksia Hourulaan, jos ottavat vähintään kolmen kuukauden ajan aktiivisesti osaa foorumin keskusteluihin, ja tällä tarkoitan Larias-aiheita enkä kaikkea muuta -osiossa kirjoittelua. Foorumin sisällöstä löydät lisätietoa täältä ;)

- Kun rekisteröidyt foorumille, sinulla on kaksi viikkoa aikaa ottaa osaa keskusteluihin tai tunnuksesi poistetaan.

Kuva KAIKILLE JÄSENILLE Kuva

- :!: Kohtele toisia kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan :!:

- Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä, joten kunnioitathan jokaisen omaa mielipidettä ;)

- Foorumilla voit käyttää hymiöitä ja se olisikin suotavaa, mutta ei tietenkään pakollista :tsih:

- Ennen kuin avaat uutta aihetta, tarkistathan haulla, ettei aiheesta ole jo olemassa keskustelua

- Kiroilu on sallittu, mutta toki jos joka toinen sana on vittua, sitä ei ole mikään mukava lukea :roll: Toki jos kunnolla vituttaa, on ymmärrettävää, että ärräpäät lentelee :hehe:

- Kirjoitusvirheistä tai oikeinkirjoituksesta ei naputeta, vaan saat kirjoittaa miten haluat ;) On se sitten kirjakieltä tai puhekieltä. Itse näen punaista tietyistä lyhenteiden käytöstä, mutta olen oppinut katsomaan niitä sormienläpi, eikä ne ole ongelma. On kuitenkin suotavaa, että muutkin ymmärtävät, mitä olet kirjottanut.

- Jos on jotain kysyttävää, tyhmää kysymystä ei ole olemassa.

- Yliviivaus-, spoileri- ja YouTube-tägien ohjeet löytyvät täältä.

- Käytä spoiler-tägiä aina, kun haluat kertoa juonipaljastuksia. Meiltä löytyy myös ennakkoon katselijoiden alue ja juonipaljastusalue, mutta näihin päästäksesi pitää kirjoittaa vähintään viisi viestiä.

- Jos sinulle tulee jokin ehdotus, jonka haluaisit toteuttaa liittyen jotenkin foorumiin, joku uusi osio ehkäpä tai uusi hymiö, ota yhteyttä minuun ja kerro ideastasi. Olen avoin ideoille ja kuuntelen mielelläni jäsenien ajatuksia ja parantamisehdotuksia! Risuja ja ruusuja voi myös antaa joko minulle suoraan yksityisviestitse tai avaamalla keskustelun jostain aiheesta, josta ruusuja/risuja haluaa antaa ;)

- Mikäli jäsen ei vastaa ylläpidollisiin viesteihin ylläpitäjälle, voidaan hänet ensin sulkea foorumilta määräajaksi porttikiellon avulla ja jos sama meno jatkuu, hänet tullaan poistamaan.

- Foorumin ylläpitäjällä on oikeus antaa huonosti käyttäytyvälle/sääntöjä rikkovalle jäsenelle väliaikainen porttikielto foorumille. Mikäli käytös jatkuu porttikiellosta huolimatta, jäsen saa varoituksen. Kolmesta varoituksesta käyttäjä poistetaan foorumilta.

- Mikäli ylläpitäjällä on syytä epäillä uuden rekisteröityneen jäsenen olevan trolli tai foorumilta aikaisemmin sääntöjenvastaisen käytöksen takia poispotkittu jäsen, on hänellä täysi oikeus olla päästämättä uutta jäsentä vuosiryhmään (vaikka viestisääntö olisikin täytetty) ja neuvotella asiasta muiden foorumilaisten kanssa

Näiden sääntöjen ei ole tarkoitus olla este keskustelemiselle täällä, vaan siivota stalkkaajia, jotka rekisteröityvät tänne, lukevat juttuja täältä ja jäävät hengaamaan foorumille x ajaksi osallistumatta keskusteluihin ollenkaan.

Ymmärrän kyllä, että kun uutena tulee foorumille, kaikki tuntuu jännittävältä ja ujostuttaa, mutta voin vakuuttaa, että se suu kannattaa oikeasti avata ;) Täältä voi käydä katsomassa kuinka lämpimästi tervetulleeksi kaikki jäsenet ovat aina toivotettu :happy:
Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kiitos topsu ja Del :hug:
Avatar
Siru84
Lariakselan pomo since 8.6.2012
Lariakselan pomo since 8.6.2012
 
Viestit: 21405
Liittynyt: 08 Kesä 2012, 02:55
Paikkakunta: Tampere

Paluu Foorumin säännöt, ohjeet ja tiedotteet / Forum's rules, instructions and announcements

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron